Dragan Grivić / -FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
07/07/2024 u 14:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Grivić pred duel sa Mališevom: Dobili smo rivala po mjeri

Jedno od najvećih pojačanja Budućnosti ovog ljeta je Dragan Grivić

Grivić je na stadion pod Goricom došao iz Sutjeske i to sa statusom najboljeg desnog beka lige. U razgovoru za klupski sajt, potencijalni reprezentativac Crne Gore je rekao da se osjeća lijepo među plavima i da je naravno presrećan što je dio najvećeg fudbalskog kluba u našoj zemlji.

-Stigao sam u veliki klub sa velikim očekivanjima, nadam se da ćemo ta očekivanja ove sezone da opravdamo, kako kroz prvenstvo i Kup, tako i kroz evropske utakmice koje nam slijede - rekao je Grivić.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler je potom rekao da je svjestan veličine kluba u koji je došao, jer je u prethodnom periodu nosio dres Sutjeske, takođe kluba sa tradicijom i istorijom.

-Nije mi bilo teško da se uklopim, jer se radi o grupi dobrih momaka i odličnih fudbalera. Nadam se da ćemo tu pozitivnu energiju iz svlačionice da prenesemo na teren.

Nakon povratka iz Moravskih Toplica, Podgoričani su ušli u pripreme za Mališevu, a prijateljske utakmice od početka priprema za novu sezonu poslužile su da se ekipa uigra i fudbalski zbliži…

-Mislim da smo dosta dobro izgledali na terenu, na nekim utakmicama rezultat nije ispratio dobru igru, ali to je fudbal i proces. Nadam se da ćemo sada, u evropskim utakmicama, nastaviti sa dobrom igrom, ali da će uz dobru igru doći i željeni rezultat – poručio je Grivić.

Plavi u četvrtak u Podujevu protiv Mališeve (17 sati) igraju prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

-Atmosfera u ekipi je odlična, svjesni smo da su pred nama dva teška meča protiv Mališeve, ali mislim da smo dobili rivala po mjeri. Znamo šta treba da radimo i šta se traži od nas, pa vjerujem da uz malo sreće, koja je u fudbalu neophodna, možemo doći do dobrog rezultata i prolaska u drugo kolo.

Ipak, u taboru Budućnosti su svjesni da ih čeka veliki izazov.

-Znamo ko nam je protivnik, vidjeli smo da imaju dobru i čvrstu ekipu uz par kvalitetnih individualaca i imaće naše puno poštovanje. Međutim, cijenimo sebe, svjesni smo da imamo kvalitet i nadam se da ćemo odigrati kolektivno dobro, svesti rivala na minimum i napraviti dobar rezultat – istakao je Dragan Grivić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 15:31