Markus Rašford / -FOTO: MANčESTER JUNAJTED
12/10/2023 u 12:13 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hojlund: Rašford je igrač svjetske klase

Danac brani saigrača koji je na meti kiritika zbog loše forme

Rasmus Hojlund je javno stao u odbranu Markusa Rašforda nakon što je engleski reprezentativac kritikovan zbog loše forme na početku nove sezone.

Rašford je prošle sezone bio glavni igrač Junajteda sa 30 golova u svim takmičenjima, ali se poslednjih meseci definitivno mučio, postigavši samo jedan gol uz brojne propuštene šanse.

Dio javnosti je već počeo da traži od trenera Erika ten Haga da odličnog napadača premjesti na klupu, ali je Rašford dobio podršku od Danca, koji je poslije problema sa povredom od početka sezone ušao u željeni ritam.

„Ne treba da kritikujete Markusa Rašforda, on je igrač svjetske klase i zaista uživam da igram sa njim. Riječ je o fudbaleru koji od 19. godine nastupa na najvišem nivou, koji se uvijek žrtvuje za tim, igra na različitim pozicijama koje će trener tražiti od njega... Svi u timu su srećni što imaju Rašford sa nama, svi znamo koliko je kvalitetan igrač. Naravno, broje se i golovi napadača, koji mu ne idu u prilog, ali govorimo samo o kriznom periodu. Ovo će proći i Markus će uskoro svima pokazati svoje pravo lice. Napadačima je ponekad potreban samo jedan gol da ostave svoje probleme iza sebe“, rekao je Hojlund.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 17:40