Igrači i stručni štab sa čelnicima Glavnog grada / -FOTO: WWW.PODGORICA.ME
02/06/2023 u 14:29 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Injac: Glavni grad snažan oslonac FK Budućnost

Rezultati kluba su ponos Podgorice - poručila je prof.dr Olivera Injac

Povodom osvajanja titule šampiona Crne Gore, šeste u istoriji kluba, gradonačelnica Podgorice prof. dr Olivera Injac, sa saradnicima, upriličila je danas prijem za rukovodstvo i igrače Budućnosti.

-U ime Glavnog grada, ali i u lično ime želim da vam čestitam na ostvarenom rezultatu. Vi ste simbol Podgorice i zaista je za ponos imati ovakvu ekipu. Glavni grad će biti siguran oslonac kluba, posebno u periodu kada je važno da zadržite fokus na dobrim rezultatima i uspjehu koji ste postigli! - kazala je Injac i dodala da će nova vizija razvoja Podgorice, ali i cijele Crne Gore značiti i veću podršku sportu.

image
-FOTO: WWW.PODGORICA.ME

-Mi mislimo o budućnosti naše Budućnosti i zato će te u Glavnom gradu uvijek imati snažnu podršku. Suština je igrati, vjerovati u sebe i gledati u dane koji donose nove sportske izazove – istakla je Injac.

Najtrofejniji crnogorski klub pozdravila je i predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović, kao i zamjenici gradonačelnice Luka Rakčević i Danilo Šaranović koji su im, ujedinjeni u stavu da je Fudbalski klub Budućnost ponos Podgorice i Crne Gore, čestitali na velikom uspjehu uz uvjerenje da podrška Glavnog grada ni u kom smislu neće izostati. Kako su kazali, vjeruju da ćemo se u narednom periodu zajedno radovati izuzetnim rezultatima kluba koji za sve Podgoričane ima nemjerljiv značaj u sportskom i emotivnom smislu.

U Budućnosti, na srdačnoj dobrodošlici i čestitkama zahvalio se izvršni direktor Novak Novaković.

-Uvjeren sam da ćemo uz podršku Glavnog grada imati sigurnost koju smo imali do sada, jer to mnogo znači za sve nas i upravo nas je to jedinstvo vodilo ka vrhu koji smo osvojili. Dokazali smo da smo možda najveći klub i sportska institucija u Crnoj Gori – istakao je Novaković.

image

Sa sastanka u Opštini

-FOTO: WWW.PODGORICA.ME

Riječi zahvalnosti uputili su i sportski direktor Anto Drobnjak, trener Miodrag Džudović, Dušan Mijović i kapiten Petar Grbić. 

Na sastanku je zaključeno da je Budućnost, ne samo sportski kolektiv, već ponos i simbol Podgorice i da će Glavni grad učiniti sve da ostane na vrhu i nastavi da ostvaruje respektabilne rezultate, kako u Crnoj Gori, tako i van nje.

image
-FOTO: WWW.PODGORICA.ME
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:55