Bez podrške na San Siru / Foto: X
21/09/2024 u 07:35 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Italijanska policija zabranila dolazak Zvezdinih navijača u Milano

Crvena zvezda će biti lišena podrške svojih navijača na utakmicama koje će se igrati u Milanu, saopštio je beogradski klub
Crveno-beli igraju protiv Intera 1. oktobra, odnosno 11. decembra protiv Milana, a navijači Crvene zvezde koji se budu uputili na ovaj meč biće vraćeni. 

-FK Crvena zvezda obavještava javnost da je italijanska policija zabranila dolazak i prisustvo navijača našeg kluba na predstojećim utakmicama Lige šampiona protiv Intera (1. oktobar) i Milana (11. decembar). Ministarstvo policije Italije je zabranilo pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama - kaže se u saopštenju crveno-belih.

Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu

- Za kupovinu ulaznice neophodan je pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion. FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da istu ispoštuje- dodaje se u saopštenju šampiona Srbije.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 07:35