Ivan Bošković / -FOTO: FC SOGDIANA
29/05/2024 u 20:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ivan Bošković trener mjeseca u Uzbekistanu

Crnogorski trener Ivan Bošković ponio je epitet trenera mjeseca aprila u Uzbekistanu
Sa svojim klubom Sogdianom, Ivan ove sezone bilježi sjajne rezultate i obara rekorde. Zbog toga je od strane profesionalne lige Uzbekistana dobio priznanje za trenera mjeseca.
-Na osnovu rezultata koje smo postigli u aprilu, od strane profesionalne lige Uzbekistana proglašen sam za trenera mjeseca. Rezultati su nam odlični i Sogdiana je počela da dobija rivale koje nikada nije pobjeđivala. Dva puta smo u gostima pobijedili Pakhtakor i to posle 29 godina, a slavili smo o protiv Bundjokora, takođe u gostima. Takođe, protiv Abidžana smo u gostima trijumfovali nakon devet godina - rekao je Ivan Bošković.

Ali, ne ide Sogdiani samo u prvenstvu, i Kupu igraju sjajno.

-U Uzbekistanu se kup igra u grupama, a mi smo u našoj osvojili devet bodova i prošli u narednu rundu. Mislim da nijedna ekipa nije imala stopostotan učinak u toj prvoj fazi, a za Sogdianu je ovo prvi put u istoriji da ima maksimalan učinak u Kupu. Sve te rezultate je neko pratio i zbog toga sam i dobio priznanje za trenera mjeseca u aprilu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i mečevima koji dolaze - rekao je Ivan Bošković.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 11:48