Ivan Vukčević / -FOTO: FK SUTJESKA/FACEBOOK
17/06/2024 u 13:14 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ivan Vukčević u Sutjesci, iz Budućnosti stigao Vojislav Jokić

Nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore Ivan Vukčević novi je fudbaler Sutjeske Meridianbet, objavio je nikšićki klub

Vukčević na stadion kraj Bistrice dolazi kao pozajmljeni igrač iz Vojvodine, u koji je stigao iz Zete u januaru 2022. godine. U dresu „lala“ je upisao 33 nastupa u domaćim takmičenjima i Evropi, a prvi dio prethodne sezone proveo je na pozajmici u ekipi Mladost GAT.

Ovaj krilni napadač je ponikao u ekipi Zete i u „Meridianbet“ 1. CFL debitovao je u sezoni 2017/2018 kao šesnaestogodišnjak. Za četiri godine, koliko je proveo u seniorskom sastavu tima iz Golubovaca, odigrao je nešto više od 100 utakmica, na kojima je postigao 20 golova. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore, uključujući i mladi nacionalni tim, za koji je odigrao devet utakmica i postigao dva gola.

image

Viojislav Jokić

-FOTO: FK SUTJESKA/FACEBOOK

Pored Vukčevića, Sutjeska je angažovala i Vojislava Jokića, mladog defanzivca Budućnosti. Sedamnaestogodišnji fudbaler je u prethodnoj sezoni nastupao za omladinski sastav Budućnosti, a u završnici šampionata je debitovao i za seniorsku ekipu na utakmici protiv Petrovca. Član je omladinske reprezentacije Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 03:05