Mirko Ivanić / EPA-EFE-FOTO: EPA/SZILARD KOSZTICSAK
20/09/2024 u 09:02 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ivanić: Ne smijemo sebi da dopuštamo toliko grešaka

Crvena zvezda je na otvaranju ovogodišnje Lige šampiona poražena od Benfike u Beogradu (1:2)

Prvak Srbije je lose ušao u meč, to su Portugalci znali da iskoriste i golovima Kokčua i Artukoglua već nakon prvog dijela susreta riješe pitanje pobjednika. Sve što je tim Vladana Milojevića uspio da uradi u nastavku jeste da smanji rezultat preko Milsona.

Najbolji u redovima crveno-belih bio je Mirko Ivanić. Nekadašnji reprezentativac Crne Gore je nakon duela na Marakani rekao da je njegova ekipa svakako mogla više.

–Imali smo pad koncentracije, veoma smo loše ušli u utakmicu što nas je na kraju koštalo poraza. Žalimo, pogotovo što smo u drugom poluvremenu pokazali da nismo samo puki učesnici u Ligi šampiona. Ne smijemo sebi da dopuštamo toliko grešaka, previše individualnih u prvom poluvremenu i zaista smo neprepoznatljivo ušli u meč. Nismo navikli na to, definitivno smo mogli bolje na početku. Bodrili smo se u tim trenucima, vidjeli smo da smo malo olabavljeni, pokušali smo da se podignemo, ali moramo dalje. Pokazali smo u drugom poluvremenu kako treba da se igra u Ligi šampiona i moramo to da ispoljimo u narednim utakmicama - rekao je Ivanić za klupski sajt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 09:03