Plavi spremni za utakmicu / -FOTO: FK BUDUćNOST
01/10/2024 u 11:42 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Janjević: Imamo kvalitet da prođemo

Omladinci Budućnosti sjutra uveče u Podgorici igraju protiv Dinama iz Tbilisija revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Prvi duel ove dvije ekipe odigran prije tri sedmice u Tbilisiju završen je pobjedom Dinama sa 3:2, pa će izabranici Marka Janjevića juriti gol minusa. Međutim, na osnovu viđenog u prvom susretu Podgoričani imaju čemu da se nadaju i sigurno imaju kvalitet da prođu u narednu rundu.

-Utakmica je pokazala da imamo naše šanse, da možemo da igramo protiv Dinama. Nećemo se otvarati od prvog minuta, bićemo strpljivi, imamo kvalitet. Igramo pod Goricom, na našem stadionu, gdje smo i navikli da igramo, pred našom publikom, najavili su se čak i „varvari“, biće to jedan lijep ambijent. Siguran sam da možemo pobijediti sa dva gola i više, da ćemo izbjeći te penale. To je fudbal, u  prvoj utakmici smo imali prilike koje nismo iskoristili, vidjećemo što će biti na kraju - rekao je trener Budućnosti Marko Janjević.

Plavi će na ovom susretu biti jači za igrače koji se nalaze u prvom timu, a među njima je i Danilo Vukanić.

-Bolja smo ekipa od Dinama, u prvoj utakmici nedostajalo nam je malo sreće, fali nam ta podrška sa tribina, nadam se da će sve biti kako treba i da ćemo pobijediti. Kada igramo kod kuće to je potpuno drugačija utakmica, ukoliko dođu i navijači daće nam dodatni vjetar u leđa – kazao je Vukanić.

Iz Budućnosti su saopštili da će cijela ulaznica za ovaj meč biti dva eura, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Meč se igra na stadionu pod Goricom od 19 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 13:56