Paulo Dibala / -FOTO: AS ROMA/TWITTER
31/03/2023 u 10:14 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Juventusu prijeti novo oduzimanje bodova

"Korijere delo Sport" piše kako situacija sa mogućim novim oduzimanjem bodova nije povezana s prethodnom i potpuno je nov slučaj

Juventus bi mogao bi biti u još lošijojj situaciji nakon što italijanski mediji pišu o mogućoj novoj kazni sa oduzimanjem 25 bodova.

"Staroj dami" već je oduzeto 15 bodova, a Juventus se žalio na tu odluku i odluka o eventualnom povratku trebala bi biti donešena 19. aprila.

"Korijere delo Sport" piše kako situacija sa mogućim novim oduzimanjem bodova nije povezana s prethodnom i potpuno je nov slučaj.

Riječ je o optužbama koje su se pojavile nakon zahtjeva Kristijana Ronalda i Paula Dibale da im se isplate iznosi za koje tvrde da su im trebali biti isplaćeni.

Međutim, s obzirom na to da se tek treba provesti veća istraga, vrlo je vjerovatno da će, ako bude bilo kakve odluke o kazni, ona biti donešena za sljedeću sezonu ili možda prije kraja 2023. godine.

To bi svakako mogao biti veliki udarac za klub jer bi se ponovno "stara dama" našla u teškoj poziciji za plasman u Ligu šampiona..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:36