Najbolje: Kadetkinje Budućnosti / -FOTO: FSCG
21/06/2023 u 12:52 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kadetkinje Budućnosti prvakinje Crne Gore

U finalu odigranom na terenu trening Kampa FSCG, plave nakon preokreta pobijedile Ilarion

Finalni turnir ženske kadetske lige, na kojem su nastupile četiri najbolje ekipe iz ligaškog dijela, odigran je sinoć na terenu Trening kampa FSCG na Starom Aerodromu. Novi prvak Crne Gore u ovom uzrastu je Budućnost, koja je u finalu nakon preokreta pobijedila Ilarion sa 2:1. Tina Janketić je u prvom poluvremenu donijela prednost Ilarionu, a onda je u nastavku meča Maša Tomašević sa dva gola Budućnosti obezbijedila titulu. Prethodno, odigrana su polufinala. Ilarion je nakon penala savladao Mladost sa 4:2 (u regularnom dijelu je bilo 0:0), dok je Budućnost sa 2:0 trijumfovala protiv Cveteksa.

U revijalnom dijelu odigrana je utakmica između djevojčica iz fudbalskog kluba MKM i djevojčica Akademije Budućnosti, a učestvovale su reprezentativke Crne Gore Jasna Đoković i Nađa Stanović.

Najbolji strijelac kadetske lige je Anđelina Drešaj iz Budućnosti sa 16 golova, dok je za najbolju igračicu proglašena Jana Merdović, fudbalerka Mladosti. Pehare za najboljeg igrača, najboljeg strijelca, pehare za prvo i drugo mjesto, zlatne i srebrne medalje za finaliste završnog turnira, uručila je Slađana Bulatović, kapitenka reprezentacije Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 18:42