Munjoz strijelac za Kolumbiju / -FOTO: WWW.FCF.COM.CO
03/07/2024 u 08:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kopa Amerika: Remi Kolumbije i Brazila, Vinisijus preskače četvrtfinale

Utakmicama trećeg kola u D grupi stavljena je tačka na grupnu fazu 48. izdanja Kopa Amerika

Poslednji četvrtfinalisti su selekcije Kolumbije i Brazila koje su u derbiju trećeg kola odigrale neriješeno 1:1. Rafinja je u 12. minutu doveo "karioke" u vođstvo, a izjednačio je u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu Munjoz. Ipak, meč koji je odigran na "Levis" stadionu u Santa Klari obilježile su greške sudija. Kolumbijcima je VAR poništio gol, stekao se utisak regularan, dok arbitar nije dosudio čist penal Brazilcima nakon faula nad Vinisijusom. U svakom slučaju remi odgovara i jednima i drugima. Kolumbija je u četvrtfinale otišla sa prve pozicije i igraće sa Panamom, dok će Brazilcima biti mnogo teže. Rival im je Urugvaj, a na tom meču biće lišeni usluga svog najboljeg igrača Vinisijusa, koji je već u 9. minutu dobip žuti karton, drugi na prvenstvu, zbog kojeg će propustiti četvrtfinale.

U drugom meču grupe, Kostarika je savladala Paragvaj sa 2:1. Meč je riješen već nakon sedam minuta igre, kada su Kostarikanci preko Kalva i Alosera stigli do velikih dva gola viška. Sve što je Paragvaj uspio da uradi jeste da ublaži poraz, a strijelac je u 55. minutu bio Sosa.

Dakle, u četvrtinalu Kopa Amerika sastaju se: Argentina - Ekvador, Venecuela - Kanada, Urugvaj - Brazil i Kolumbija - Panama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. jul 2024 08:12