Kurtoa je bio meta navijača Atletika / EPA-EFE-BALLESTEROS
29/09/2024 u 23:30 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Korea potpisao remi u haotičnom "El Madrilenju"

Više će se pričati o haosu na tribinama narednih dana nego o utakmici, budući da su navijači "kočonerosa" gađali svog bivšeg golmana Tiba Kurtou koji ih je provocirao

Vatreni "El Madrilenjo", koji je bio prekinut 15 minuta završen je bez pobjednika (1:1), a bod "kolčonerosima" donio je Anhel Korea u šestom minutu nadoknade, nakon što je VAR potvrdio da je izbjegao ofsajd. Na taj način bacio je navijače u delirijum, jer je od 64. minuta golom Miliataa Real imao prednost i bio na pragu pobjede.

Ipak, više će se pričati o haosu na tribinama narednih dana nego o utakmici, budući da su navijači "kolčonerosa" gađali svog bivšeg golmana Tiba Kurtou koji ih je provocirao, pa su obje ekipe morale da se povuku sa terena odlukom sudije Matea Buskets Ferera. Nije pomoglo ni to što su Koke i Čolo Simeone molili navijače da prekinu sa ubacivanjem stvari na teren, tačnije na Kurtou.

Pošto su se strasti smirile, meč je nastavljen, a u junaka Atletika izrastao Korea i spriječio prvi poraz svog tima ove sezone.

Real je Barseloni prišao na minus tri, dok Atletiko zaostaje pet bodova.

Rezultati osmog kola (danas): Atletiko - Real 1:1 (0:0) (Korea 90+6 - Militao 64) Selta – Đirona 1:1 (0:1) (Aspas 81 – Erera 38), Atletik Bilbao - Sevilja 1:1 (1:0) (Hauregizar 36 - Padilja 90+3), Betis - Espanjol 1:0 (0:0) (Lo Selso 85). 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 23:36