Detalj sa prošlogodišnjeg turnira / -FOTO; WWW.PODGORICA.ME
16/09/2024 u 13:05 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kreće turnir veterana u malom fudbalu „Podgorica 2024“

Drugi po redu turnir veterana „Podgorica 2024“ u malom fudbalu počeće večeras u 18:30 sati na kultnom podgoričkom Stadionu malih sportova

U organizaciji Sekretarijata za sport Glavnog grada, Fudbalskog kluba Karioke, uz podršku Udruženja klubova FSCG - Centar, deset ekipa sa po 15 igrača od preko 45 godina tokom dvije sedmice nadmetaće se na fudalskom terenu.

-Nakon prošlogodišnjih osam ekipa, ove godine ih imamo dvije više, kao jasan pokazatelj da je ova manifestacija apsolutno opravdana i da ne zaboravljeno ni one starije generacije. Tu su prvenstveno nekadašnji asovi, značajna imena i velikog i malog fudbala, ali i brojni rekreativci i sigurni smo da nas čeka lijepih 15-20 dana na Stadionu malih sportova. Iako je cilj, prije svega, druženje, podsjećanje na nekadašnja vremena, uvjereni smo da će sjajnih poteza biti u izobilju i da će publika uživati - saopšteno je iz Sekretarijata za sport Glavnog grada.

Ekipe su podijeljene u dvije grupe. U A su smješeteni: Kubik, Pljevlja 04 Dc light systems, RTCG,  Uncle Sam i Mister No Sbbet. S druge strane, grupu B čine: Daka, Nikšić veterani, SC Morača, Časovničar Stanić i Eurozoks.

Turnir će večeras od 18:30 sati otvoriti ekipe Pljevlja 04 Dc light systems i Kubik.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 13:05