Nikola Krstović / -FOTO: FSCG
14/10/2023 u 18:26 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krstović: Marakana za mene dodatni motiv

Zbog sitnica smo izgubili prvi meč – rekao je napadač Crne Gore

Napadač crnogorske fudbalske reprezentacije Nikola Krstović rekao je na današnjem brifingu sa novinarima da očekuje dobru igru na predstojećem meču protiv Srbije u Beogradu.

-Za mene je svaki meč jednako bitan, ali kad obučeš dres sa državnim grbom ipak osjećaš posebnu ljubav i dodatnu želju. Vraćam se na teren gdje sam igrao dvije godine i to je dodatni motiv da pružim maksimum, ali niko ništa ne može sam ako ekipa ne odigra dobro. Nadam se da ćemo svi biti pravi rekao je Krstović.

Osvrnuo se potom Krstović na prvi duel ove dvije ekipe, koji je Srbija u Podgorici dobila sa 2:0.

-Zbog sitnica smo izgubili prvi meč. Bili smo bolji 70-80 minuta, onda primili prvi gol, pa drugi u momentima kad smo svi otišli naprijed u namjeri da izvučemo makar remi. Ostao je žal za tim mečom jer smo djelovali dobro, navijači su napravili dobru atmosferu, ali nijesmo imali sreće. Nadam se da će u Beogradu biti drugačije, da se i nama okrene da nas isprati sreća i ako odigramo lošije, kao što je bilo pritiv Bugarske. Zaslužili smo sreću gledajući sve mečeve od početka kvalifikacija. Sad je pravi trenutak za to, ali prije svega treba da na terenu pokažemo ono što je potrebno za pobjedu.

Mađarska i Srbija će igrati večeras u Budimpešti, a na pitanje šta bi crvenima odgovaralo na tom meču, Krstović je odgovorio:

-Najviše bi nam odgovarala pobjeda Mađara, pa da direktno sa Srbijom odlučujemo o drugom mjestu. U tom slučaju, uz našu pobjedu u Beogradu, imali bismo sve u svojim rukama uoči dvije utakmice u novembru. Uz to, ako bi odlučivalo poslednje kolo Mađari ne bi bili pod pritiskom i možda bi izveli slabiji sastav, mada i u onom najjačem u Podgorici su imali samo jedan šut u okvir gola – poručio je Nikola Krstović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 06:54