Nikola Krstović ne meču protiv Đenove / EPA-EFE-ABBONDANZA SCURO LEZZI
25/09/2023 u 14:00 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krstović: Sve mi odgovara u Lećeu

Crnogorski reprezentativac brzo se uklopio u sistem rada Roberta D‘Averse

Leće ima najbolji start sezone u istoriji i trenutno je trećeplasirani tim na tabeli Serije A sa 11 bodova iz pet utakmica. Niko ni u najluđim snovima na "Via del mareu" nije se tome nadao, a najveće zasluge pripadaju crnogorskom reprezentativcu Nikoli Krstoviću, strijelcu tri pogotka na četiri duela. Njegovim angažovanjem čuveni sportski direktor Pantaleo Korvino je napravio pun pogodak, iako je Krstović postao jedan od najskuplje plaćenih igrača u istoriji Lećea. Transfer je bio vrijedan 4.000.000 eura.

- Nema pritiska zbog toga što sam među četiri najskuplja igrača u istoriji Lećea. To mi je dodatni motiv da sve to opravdam i da napravim njima jedan od najvećih transfera u istoriji - rekao je Krstović za portal "Sportske.net".

Brzo se uklopio u sistem rada Roberta D‘Averse. Projekat koji zahtijeva vrijeme čine mladi i talentovani igrači na većini pozicijama.

- Sve mi odgovara što se tiče ekipe. Isti mentalitet kao i kod nas na Balkanu. Momci su me prihvatili od prvog dana, kao da sam tu duže vremena. Imamo svoju taktiku, svoje instrukcije koje dobijamo od trenera, pridržavamo se toga. Najmlađa smo ekipa u ligi, druga ili treća u Evropi...Svakodnevno napredujemo, možda nam malo tog iskustva fali, ali za sada se to nije vidjelo toliko, ali učimo. Igramo lepršavo, atraktivno...

Već sjutra je novi izazov i gostovanje Juventusu u Torinu, na otvaranju šeste runde Serije A.

- Biće teško, ali mi idemo tamo da pokušamo da sačuvamo naš status neporažene ekipe u ligi i da guramo to jako. Nadamo se pozitivnim rezultatom.

Prekoputa će biti srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić.

- Što se tiče Vlahovića i Kostića, već u utorak s njima na terenu, a posle toga za nekih 25 dana na Marakani. Biće mi zadovoljstvo da u mjesec dana dijelim dva puta teren s njima - podvukao je Krstović u razgovoru za "Sportske.net".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 13:26