Mornar čeka Gruzine / -FOTO: FSCG
11/07/2024 u 12:59 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Kvalifikacije za Ligu konferencija: Mornar i Budućnost kreću danas

Nakon mečeva kvalifikacijama za Ligu šampiona, danas kreće i takmičenje u kvalifikacijama za Ligu konferencija

Na teren će dva crnogorska kluba – Mornar i Budućnost. Barani, koji su vicešampioni Crne Gore, večeras će na „DG areni“ ugostiti Dinamo iz Tbilisija (20:45 sati). Za tim Zorana Đuraškovića je ovo debi na evrosceni, ali i prilika da pokažu svoje kvalitete.

-Prošle sezone smo napravili velike stvari, prvi put smo postali vicešampioni države, igrali smo najbolji fudbal u ligi... Ako mislimo da napravimo nešto u ovom mečevima moramo da vjerujemo u sebe. Mislim da možemo da se suprotstavimo Gruzinima, a ono što mogu da obećam jeste da se nećemo braniti. Uostalom, mi to i ne znamo da radimo – rekao je Zoran Đurašković, strateg Mornara.

image

Plavi vjeruju u dobar rezultat

-FOTO: FK BUDUćNOST

S druge strane, Budućnost će u Podujevu od 17 sati igrati sa Mališevom. Plavi su favoriti u ovom dvomeču, ali smo sigurni da ih I pored svega toga danas čeka težak posao.

-Koliko će utakmica biti teška zavisi i od našeg nastupa, ali i od igranja protivnika. Jače strane su im vezni red i napad, ali ni odbrana ne zaostaje mnogo. Kao i u svakoj utakmici u Evropi, očekuje nas težak i neizvjestan susret. Ali, ništa se neće završiti u prvoj utakmici, već u revanšu u Podgorici - rekao je trener Budućnosti Ivan Brnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 23:17