Crvene žele pobjedu / -FOTO: FSCG
31/10/2023 u 08:09 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Liga nacija za žene: Crna Gora gostuje Azerbejdžanu

Utakmica u Bakuu počinje u 13 sati

Ženska fudbalska reprezentaciјa Crne Gore danas nastavlja takmičenje u Ligi naciјa. Nakon triјumfa na Kipru priјe nekoliko dana, izabranice Mirka Marića gostuјu u Bakuu selekciјi Azerbeјdžana, koјa јe u Podgorici nedavno slavila sa 1:0. Samim tim, „crvene“ žele da se revanširaјu Azerbeјdžankama za taј poraz i sa јoš јednim triјumfom ostanu u trci za prvo mјesto u grupi.

-Ovo će nam biti već četvrti duel sa Azerbejdžanom u poslednje dvije godine. Definitivno možemo da igramo sa njima, apsolutno nismo inferiorni, naprotiv. Kao i u Podgorici pokušaćemo da se nametnemo na terenu, siguran sam da imamo kvalitet za to. Azerbejdžanke su agresivne, dobro kvare igru, dosta trče i to su im najveći kvaliteti. Ali, naš cilj je pobjeda -  kazao je selektor Mirko Marić.

Uoči duela sa Azerbeјdžanom, naša selekiјa ima kadrovskih problema. Zbog povreda zadobiјenih na Kipru pod znakom pitanja јe nastup Armise Kuč, Јelene Karličić i Helene Božić. Takođe, od raniјe, takođe zbog povreda, u sastavu nema Nađe Stanović i Medine Dešić.

Današnja utakmica u Bakuu počinje u 13 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:05