Nikola Krstović / -FOTO: TWITTER
14/11/2023 u 12:53 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mančester junajted želi Nikolu Krstovića

Italijanski i britanski mediji navode da bi reprezentativac Crne Gore već u januaru mogao da se preseli na "Old Traford"

Reprezentativac Crne Gore Nikola Krstović želja je engleskog fudbalskog velikana Mančester junajteda! Ovu informaciju objavio je danas „Kalčomerkato“, uz napomenu da „đavoli“ žele da ga angažuju već u januaru.

Nekadašnji napadač Zete i Crvene zvezde Krstović je početkom ove sezone iz slovačke Dunajske Strede stigao u Leće, a u dresu novog kluba u svim takmičenjima do sada je postigao šest golova. Ipak, i toliko malo vremena u Seriji A bilo mu je dovoljno da skrene pažnju na sebe, a prije Mančestera, želju da ga angžuje je pokazao i Inter.

“Kalčomerkato” dodaje da jedan od dva najveća engleska kluba razmišlja o napadaču za kojeg ne mora da izdvoji veliki novac. Nakon italijanskih, ovu informaciju prenijeli su i mediji na Ostrvu, uz konstataciju da bi Krstović mogao da donese dubinu u napadu Junajteda, gdje bi mu mjesto pravio Rasmus Hojlund, koji još nije pronašao pravu formu na "Old Trafordu".

-Krstović ima sjajne finišerske sposobnosti i fizičke predispozicije da uspije u Premijer ligi, ali i da bude dugoročno rješenje za Junajted – prenose britanski mediji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 18:23