epa10099269 Bayern's Sadio Mane reacts during the DFL Supercup 2022 soccer match between RB Leipzig and FC Bayern Muenchen in Leipzig, Germany, 30 July 2022. EPA-EFE/CLEMENS BILAN CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. / EPA-EFE-CLEMENS BILAN
25/04/2023 u 17:42 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mane želi da se vrati u Liverpul, Klop ga ne vidi u svojim planovima

"Redsi" već imaju dosta kvalitetnih opcija u napadu

Doveden kao veliko pojačanje, Sadio Mane nije opravdao očekivanja i odbrojava posljednje mjesece u minhenskom Bajernu.

Navodno Senegalac ima želju da se vrati u Liverpul.

Bivši igrač "redsa" Kolo Ture tvrdi da takav scenario nije moguć, jer Jirgen Klop ima druge planove za ljetni prijelazni rok.

“Čuo sam da želi da se vrati, ali sumnjam da Liverpul to želi. Jirgen želi novi početak ljeta i spreman je da obnovi ekipu. Znam da Klop ne želi Manea, jer već ima dobre opcije u napadu. Preko svojih prijatelja pokušava da pokaže da želi da se vrati, ali klub je već donio odluku", rekao je Ture.

Ture je dodao kako vjeruje da je Klop ljetos bio razočaran što je Mane napustio klub te da je to glavni razlog zašto ne želi da se vrati jer nije pokazao lojalnost "redsima" i njemačkom stručnjaku kada su to najviše očekivali.

Takođe, Liverpul u napadu ima Kodija Gakpa, Darvina Nunjeza, Dioga Žotu, Luisa Dijaza i Mohameda Salaha, koji će ostati u klubu i sljedeće sezone.

Maneov dolazak značio bi da jedan od njih mora da napusti klub, a Klop to ne želi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 13:58