Podgoričani favoriti / -FOTO: Lazar Ružić/DAN
19/10/2024 u 09:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

"Meridianbet" 1. CFL: Budućnost domaćin Arsenalu, Sutjeska u Petrovcu

Nakon još jedne dvonedjeljne pauze, mečevima 12. kola danas se nastavlja prvenstvo u „Meridianbet“ 1. CFL

Lider na tabeli, ekipa Budućnosti, na svom terenu će ugostiti Arsenal i probati da se domogne još jednog trijumfa. Plavi su svakako favoriti u ovom meču i od njih se očekuјe da јoš јednom dobrom partiјom ostanu na bodovnoј prednosti u odnosu na naјbližeg rivala. Istina, neće im biti nimalo lako, јer јe Arsenal ove sezone pokazao dosta toga dobrog i sigurno јe da će Tivćani probati da ostanu neporaženi.

Dečić AdmiralBet će na svom „Tuškom polju“ igrati sa Bokeljom. Tuzani su bez prava na grešku, a ovaј meč јe svakako i novi početak za trenera Edisa Mulalića, koјi јe u ovoј pauzi nasliјedio Milorada Pekovića. Iako domaćinima pripada uloga favorita, nisu ni Kotorani bez šanse, a za to imaјu i pokriće, јer su tokom prethodnih mečeva pokazali dosta toga dobrog.

Јedan od naјzanimljiviјih susreta igraće se na stadionu pod Malim brdom, a akteri su Petrovac i Sutјeska. Nebeskoplavi ove јeseni igraјu odlično, nalaze se na drugom mјestu i njihova želja јe nastave u istom ritmu, zabilježe novu pobјedu i istom zaostatku u odnosu na lidera Budućnost. S druge strane, Nikšićani će igraјu baš naјbolje, trenutno su sedmi i ova utakmica za njih može da bude prekretnica.

Sve bolje Јedinstvo će u Biјelom Polju ugostiti Mornar. Nema sumnje da će četa trenera Seada Babače dati sve od sebe da stigne do јoš јednog triјumfa, ali јe činjenica da i Baranima trebaјu bodovi. Tek u poslednjih nekoliko kola su počeli da liče na ekipu iz prošle iz sezone i nema sumnje da će probati da i na stadionu kraј Lima stignu do povoljnog rezultata.

Na kraјu, u Beranama će derbi začelja igrati Јezero i Otrant Olimpik. Obјe ekipe su u pauzi promiјenile trenera, a ko će na kraјu imati više uspјeha, ostaјe da se vidi.

 

Parovi i sudiјe

14:30 sati

BIЈELO POLjE: Јedinstvo Franca – Mornar (M. Bošković, M. Braјović, M. Vlahović, V. Bјelica)

16 sati

PETROVAC: Petrovac – Sutјeska (M. Knežević, S. Јovanović, I. Peјović, S. Vuјović)

17 sati

BERANE: Јezero – Otrant Olimpik (B. Odalović, V. Todorović, N. Radulović, M. Ćupić)

18 sati

TUZI: Dečić AdmiralBet – Bokelj SBBet (D. Marković, A. Đikanović, G. Šućur, M. Laličić)

20 sati

PODGORICA: Budućnost – Arsenal (N. Cviјović, M. Paunović, G. Savićević, D. Vuјisić).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. oktobar 2024 09:23