Sa utakmice između Budućnosti i Arsenala / -FOTO: LAZAR RUžIć
11/03/2024 u 15:44 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milinković: Nema euforije

Lijepo je kad pobijedite ubjedljivo, ali da nam je neko prije utakmice ponudio 1:0 ili 2:0 - sigurno bi bili zadovoljni - istakao je kormilar Budućnosti

Budućnost je konačno proradila. Nakon četiri meča u kojima nisu osjetili slast pobjede, fudbaleri aktuelnog crnogorskog šampiona deklasirali su Arsenal, slavili su sa 6:0 i vratili se na samo bod zaostatka za Dečićem.

-I u prva četiri meča mi smo stvarali šanse, ali nismo imali sreću da povedemo, pogotovo protiv Jezera, kada smo trebali da vodimo 2:0 ili 3:0 do poluvremena i na kraju smo surovo kažnjeni. Ovoga puta se to vratilo. Međutim, bitno je da ne upadnemo u neku euforiju, niti imamo pravo na to jer nismo na mjestu na kojem želimo da budemo, ali se nadamo da ćemo biti na kraju prvenstva – rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković i potom dodao:

-Sigurno je jako bitno što smo prekinuli rezultatski loš niz i sigurno će to značiti momcima u nastavku prvenstva. Imamo težak period od tri utakmice u sedam dana - već u srijedu je Bijelo Polje, potom Bar. Svaka utakmica je novo dokazivanje, ako momci pokažu kao sada volju, želju htjenje, nadam se da ćemo, uz malo sreće, nastaviti sa dobrim rezultatima.

Milinković ne želi euforiju nakon ubjedljive pobjede.

-Lijepo je kad pobijedite ubjedljivo, ali da nam je neko prije utakmice ponudio 1:0 ili 2:0 - sigurno bi bili zadovoljni. Bitno je da nismo primili gol, po prvi put u nastavku prvenstva. To me raduje, a raduju me i igrači koji su ušli u toku igre - imali su želju, enegriju i jako dobar doprinos. Već u srijedu imamo ponovo pritisak. Za nas je svaka utakmica važna i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu podizati formu.

U poslednjih petnaestak minuta šansu dobili debitanti – Lazar Savović i Andrej Kostić.

-Debitovao je mali Kostić, debitovao je Savović, a oba napadača su dala golove. Imamo dobar roster. Mnogi od njih su imali pauze, nijesu igrali dugo, ali vjerovali smo da će da prorade. Proradila su oba napadača, Ivanović takođe. Kompletna ekipa zaslužuje čestitke – istakao je na kraju Mladen Milinković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 21:13