Mladen Milinković / -FOTO: DEJAN PANIć
31/07/2023 u 16:07 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Milinković: Treba dosta strpljenja

Plavi će igrati bez povrijeđenog Balše Sekulića

Samo dva dana uoči meča protiv Struge u Ohridu, Budućnost je imenovala novog trenera. Mladen Milinković se vratio na klupu crnogorskog šampiona, sa kojim će sjutra uveče, tek treći put u istoriji, probati da se domogne trećeg kola kvalifikacija za jedno od evropskih takmičenja.

-Pred nama je jako bitna utakmica - za klub i za sve nas koji smo dio njega. Obično evropske utakmice određuju putokaz u daljem toku prvenstva, ne samo nama nego i mnogim drugim klubovima – rekao je trener Milinković na konferenciji za novinare.

Plavi su u Ohridu izgubili od Struge sa 0:1, ali i pored toga imaju aktivan rezultat za prolaz u narednu rundu ovog takmičenja.

-I nakon prve utakmice sam rekao da nam rezultat daje nadu da možemo da izborimo plasman u sljedeće kolo. Ali, rezultat je u minisu i moramo da postignemo minimum jedan gol kako bismo izjednačili i drugi za plasman.

Po njegovim riječima, najvažnije je ostati smirem.

-Treba dosta strpljenja, jer šta god ljudi mislili Struga ima kvalitet, ima nekoliko igrača koji su igrali na vrhunskom nivou. Međutim, igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, a mnogi njihovi igrači nisu naučili da igraju u takvoj atmosferi. Nadam se da naši igrači neće podleći atmosferi i da će izdržati pritisak koji objektivno postoji - kaže Milinković.

Trener Milinković za sjutrašnji meč neće moći da računa na povrijeđenog Balšu Sekulića, ali i dvojicu igrača koji su stigli prije nekoliko dana – Milana Vukotića i Adnana Orahovca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 19:57