Фудбалери Будућности / - Фото: ФК Будућност
19/10/2021 u 17:06 h
Milojko ĆukovićMilojko Ćuković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Милош Раичковић: Играм најефикаснију сезону у каријери, желим да наставим

Уљепшао jе предиван амбиjент у Бару, са прекрасним заласком сунца jе спустио лопту у мрежу на себи своjствен начин, а голом jе насликао наjљепшу разгледницу лучког града гдjе фудбал напокон живи пуним плућима

Префињени везиста Милош Раичковић jе (о)пет испалио ракету натjеравши чувара мреже Морнара да се копрца у истоj. Био jе то додир класе, осjећаj слободе, тренутак инспирациjе…

За уживање!

- Чим сам упутио ударац, знао сам да ће да буде гол - нема дилему 27-годишњи везиста Будућности, док говори о водећем поготку против Морнара (на краjу 3:0) у 3. минуту када jе лоб ударцем погодио скоро са центра.

А Ра(и)кета више ниjе случаjност, већ ужа специjалност репрезентативног везисте - Ком, Сутjеска, Петровац, Jезеро, Морнар.

- Дође идеjа када се намjести ситуациjа у тренутку и не либим се да покушам. Стварно сам срећан што сам успио и овога пута.

О љепоти евроголова нашег првотимца jе немогуће расправљати. То jе колекциjа коjу има мало ко у своjоj режиjи.

- Сваки jе лиjеп и посебан на своj начин и што jе битно, сваки jе био значаjан за екипу у том тренутку. Као наjдражи могу да издвоjим против Сутjеске у дербиjу, а као технички наjљепши управо лоб против Морнара.

Погодак у дербиjу против Морнара jе био пети Раиjев у актуелноj сезони, а чак четири jе постигао ван 16 метара. Поређења ради, прошле сезоне jе постигао шест голова.

- Не оптерећуjем се головима, али сам наравно изузетно задовољан индивидуалним учинком. Играм наjефикасниjу сезону у кариjери и желим да наставим у том ритму - поручио jе Раичковић, коjи jе голом погурао екипу до трећег везаног триjумфа и горњег дома на табели.

- Послиjе свега, наjбитниjа jе побjеда тима. И то што jе дошла на тешком терену за наставак побjедничке сериjе. Мислим да смо ухватили ритам, играмо све боље и ефикасниjе и што jе наjбитниjе сачували смо нашу мрежу у претходне двиjе утакмице.

Након спектакуларног лоба, аутор гола jе отрчао до шефа стручног штаба Александра Недовића како би комплетна екипа - стартних 11 плус клупа - завршила у загрљаjу.

- Права атмосфера влада у екипи и у нашем односу са стручним штабом. Из тог разлога сам желио да га сви заjедно са шефом прославимо и покажемо да смо прави колектив.

А на краjу jе услиjедио загрљаj и пjесма са навиjачима да слика буде комплетна. Управо се повратак тифоза на трибине поклопио са добрим резултатима.

- Искрено, фалила нам jе та подршка навиjача, нарочито у овако неком турбулентном период коjи jе иза нас. Препознали су то, мислим да су нам дали вjетар у леђа и покренули нас - поентирао jе Милош Раичковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 08:16