Детаљ са утакмице на Старом аеродрому / - фото: ФСЦГ
23/09/2021 u 19:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Минималац пиниора у реваншу са Ирцима

Стријелац јединог гола на Старом аеродрому је био Вук Влаховић у 58. минуту

Пионирска фудбалска репрезентација Црне Горе реванширала се Ирској (1:0) за пораз у првом пријатељском мечу на Старом аеродрому.

У првом диjелу сусрета гости су имали теренску инициjативу, али само jедну прилику.

Ике је са десетак метара шутирао поред стативе.

Наставак сусрета донио jе бољу игру Црне Горе, па jе у 54. минуту виђена прва прилика.

Алекса Стиjеповић jе украо лопту ривалима, изашао jедан на jедан са противничким чуваром мреже и шутирао директно у Елиса.

Четири минута касниjе Андреј Костић се изборио за лопту у дуелу са противником, послао пас иза посљедње линиjе Ираца за Вука Влаховића, коjи jе одлично реаговао и ударцем искоса са десне стране затресао мрежу.

Само три минута касниjе Влаховић се нашао у новоj прилици, овог пута након додавања Стиjеповића, али jе Елис одличном интервенциjом сприjечио убjедљивиjу побjеду изабраника Горана Перишића.

Данас смо, за разлику од прве утакмице, били много дисциплинованиjи у игри и радуjе ме чињеница да су наши играчи показали карактер и реакциjу, коjом су поправили утисак. Нисмо дозволили противнику да озбиљниjе заприjети док смо ми у другом полувремену створили три ситуациjе један на један са голманом од коjих смо jедну искористили и заслужено славили. Добра игра, одличан утисак и остварена побjеда мораjу бити мотив играчима да jош jаче и боље раде до наредног окупљања како бисмо у мечевима са Албаниjом, коjу су на програму наредног мjесеца, били jош бољи – пренио је ФСЦГ изјаву Перишића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 02:22