Mlada selekcija Crne Gore / -FOTO: FSCG
11/09/2023 u 20:57 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mlada reprezentacija Crne Gore kvalifikacije otvara u Jermeniji

Duel između Jermenije i Crne Gore igra se sjutra od 17 sati

Mlada reprezentacija Crne Gore sjutra počinje novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pod komandom selektora Nikole Rakojevića, „crveni“ će kvalifikacije otvoriti iz Jermenije gdje će probati da ostvare pozitivan rezultat. Sa selekcijom na ovo gostovanje zbog povreda nisu otputovali Andrija Radulović i Lazar Mijović, pa će sjutrašnju utakmicu početi čak osam igrača iz domaće lige.

-Jermenija je dobra reprezentacija, koja dosta trči I nikada se ne predaju. Gledali smo njihov meč sa Albanijom u kojem su izgubili sa 2:1, ali mislim da rezultat tog susreta nije realan. Ipak, ono što je bitno jeste da smo mi spremni za ovaj start kvalifikacija. Radili smo u prethodnom periodu korektno i nadam se da ćemo pružiti dobru partiju - rekao je selektor mlađe reprezentacije Nikola Rakojević.

Defanzivac crnogorske reprezentacije Ognjen Gašević smatra da Crna Gora može da napravi dobar rezultat.

- Sjutra počinjemo kvalifikacije protiv ekipe koja je već odigrala jednu utakmicu protiv reprezentacije Albanije. Imali smo dosta vremena da ih analaziramo, radi se o timu koji je jako agresivna pogotovo na domaćem terenu. Znamo da nas sjutra čeka težak posao, ali spremni i maksimalno fokusirano da ostvarimo zajednicki cilj a to je svakako pobjeda – rekao je Gašević.

Sjutrašnja utakmica između Jermenije i Crne Gore igra od 17 sati u gradu Abovjan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 22:38