Kašćelan zaslužio ovacije / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
20/05/2023 u 21:00 h
Dejan PanićDejan Panić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mladen Kašćelan uveo Baltiku u Premijer ligu Rusije

Ovo je četvrti klub u Rusiji sa kojim se ovaj Kotoranin izborio elitu

Mladen Kašćelan definitivno ulazi u istoriju ruskog fudbala. Nekadašnji reprezentativac Crne Gore uspio je da u Premijer ligu uvede i četvrti klub! Nakon Arsenala iz Tule, Tosna i Tambova, Kašćelan je sa kapitenskom trakom na ruci u elitu tamošnjeg fudbala uveo i Baltiku. Uspjeh kakav niko još do sada nije postigao, a koji svakako dobija na težini ako se zna je ovaj Kotoranin ima 40 godina i jedan je od najstarijih igrača u ligi.

-Kada sam 2019 godine potpisao u Baltiku, postavio sam sebi za cilj da i njih uvedem u Premijer ligu Rusije. U tom trenutku nisu stajali najbolje na tabeli, ali sam ja vjerovao u ekipu i ljude u rukovodstvu kluba. Klub sa takvim stadionom i navijačima u jednom od najljepših gradova Rusije zaslužuje Premijer ligu. Četiri godine me je dijelilo od cilja, ali je on ispunjen. Nakon 25 godina Baltika je ponovo u Premijer ligi, ja kao kapiten ekipe ne mogu ni da prenesem riječima te emocije koje smo juče osjetil. Za mene i moju porodicu Kaljiningrad je naša druga kuća, grad i navijači su zaslužili ovaj uspjeh – rekao je Mladen Kašćelan za „Dan“.

image

Miljenik navijača u Rusiji

-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Večeras Baltika igra sa Rubinom, meč koji nema takmičarski značaj, ali uoči početka meča stadion u Kaljiningradu je ispunjen do poslednjeg mjesta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 23:50