Иво Маровић / - Фото: ПАОК
26/01/2022 u 17:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Млади црногорски голман потписао професионални уговор са ПАОК-ом: Жеља ми је да будем дио првог тима

Црногорски интернационалац Иво Маровић потписао је јуче професионални уговор са ПАОК-ом. Осамнаестогодишњи чувар мреже парфирао је троипогодишњу сарадњу са црно-бијелима из Солуна

- Од љетос се налазим у ПАОК-у, али уговор према прописима грчког фудбалског савеза, нисам могао да потпишем прије напуњене осамнаесте године. С обзиром да сам 1. јануара постао пунољетан, стигао је и тај потпис. Све ово не бих успио да урадим без помоћи и подршке породице и пријатеља - казао је Иво Маровић у разговору за „Дан“.

На питање колико му значи овај уговор са једним од грчких великана, млади чувар мреже је одговорио:

- Прије свега, морам рећи да сам презадовољан што сам парафирао сарадњу са ПАОК-ом. Потписао сам уговор са једним од најбољих грчких клубова и на мени је сада само да напредујем и оправдам повјерење. Тренирам са првим тимом, бранићу за Б екипу, а то је свакако један од корака да у блиској будућности будем дио најбољег састава овог солунског клуба. Ово је тек почетак моје каријере и надам се да, уз предан рад, могу да остварим своје циљеве.

Маровић је до сада уписао и један наступ за млађе селекције Црне Горе. Тачније, чувао је гол репрезентације испод 18 година на мечу са Мађарском (1:0).

- Бранио сам тај један меч, а жеља ми је свакако да прођем најприје кроз омладинску и младу и да на крају дођем до А селекције. То ми је свакако највећа жеља - поручио је Иво Маровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:54