Luka Modrić / EPA-EFE-RODRIGO JIMENEZ
17/08/2023 u 12:46 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mundo Deportivo: Modrić je uznemiren, može da traži transfer

Hrvatski vezista nije srećan što je ove sezone rezervista

Luka Modrić je prvu utakmicu Real Madrida u sezoni počeo na klupi.

Pored njega je sjedio njegov dugogodišnji partner u vznom redu Njemac Toni Kros.

Karlo Anćeloti je meč na „San Mamesa” u Bilbau počeo sa mladim snagama, koje su budućnost „kraljevskog kluba” (Čuameni, Valverde, Kamavinga, Džud Belingam).

„Luka Modrić je veoma uznemiren zbog trenutne situacije. Nije srećan što na startu ove sezone mora da prihvati ulogu igrača koji dolazi sa klupe. Ovo nije očekivao kada je odlučio da produži ugovor sa Realom na još godinu dana. Posebno s obzirom na činjenicu da je odbio ponudu iz Saudijske Arabije da ostane u Realu“, piše „Mundo Deportivo“.

Kros je ušao u igru u 71., a Modrić devet minuta kasnije. Novinari su se na konferenciji za novinare pitali da li to znači da su njih dvojica izgubili mjesto u prvih 11, na šta je Anćeloti kratko odgovorio:

„Ne mogu da kažem da Kroos i Modrić neće biti starteri ove sezone".

„Kad je prelila čašu u meču protiv Atletik Bilbaa na San Mamesu u prvoj utakmici La Lige. Modrić je jedva dobio deset minuta. Ušao je u igru umjesto Vinisijusa kada je Real već vodio 2:0 i sve je bilo gotovo. Ovo se dešava drugi put ove sezone, Anćeloti je isto uradio u El Klasiku odigranom u Dalasu u pripremnom periodu“, navodi „Mundo Deportivo“ i nastavlja.

„Modrić je izborio plasman u prvih 11 tek u meču protiv Juventusa koji je Real odigrao na pripremama 3. avgusta. Na toj utakmici nije dobio punu minutažu, zamijenjen je u 61. minutu. Ukoliko se situacija nastavi ovako razvijati, nije isključeno da Modrić zatraži transfer u januarskom prelaznom roku“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:41