Ana Marija Marković / - FOTO: DRUšTVENE MREžE
14/01/2023 u 08:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Najljepšoj fudbalerki svijeta Modrić uzor, Ronaldo tiha patnja, a sa Nejmarom je u kontaktu

Hrvatica Ana Marija Marković nezvanično je najljepša fudbalerka na svijetu

Ova djevojka koja nastiupa za švajcarski Grashopers izuzetno je popularna na društvenim mrežama i poznata u svijetu sporta prije svega zahvaljujući svojoj ljepoti.

Za britanski "Sun" otkrila je da joj je uzor sunarodnik Luka Modrić, da za Kristijanom Ronaldom tiho pati, a da je u kontaktu sa Nejmarom.

- Modrić mi je definitivno veliki uzor. On je igrač svjetske klase i predstavlja Hrvatsku. a ima mnogo dobrih igračica među ženama, kao što je Bahman - rekla je ona.

- Ali moj apsolutno najdraži igrač je Kristijano Ronaldo jer je jednostavno tako disciplinovan. Mislim da je jako važno da daš sve od sebe u sportu i da imaš dobar način razmišljanja poput njega.

Marković je potvrdila da je u kontaktu sa Brazilcem nejmarom.

- Nadam se da ću ga nagovoriti da podrži ženski fudbal i da će moći da odradi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog fudbala - rekla je Ana Marija.

Hrvatica je u posljednjih godinu doživjela naglu popularnost, prvenstvo zahvaljujući svom atraktivnom izgledu pa je tako na društvenim mrežama skupila više od 2 miliona pratilaca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 15:06