Srđan Nikić / - FOTO: FK ISKRA
18/09/2022 u 15:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikić otišao sa klupe Rudara

Srđan Nikić nije više trener Rudara

Ovaj mladi i ambiciozni stručnjak podnio je ostavku, kako јe navdedeno, zbog privatnih razloga. Već neko vrijeme Nikić se lomio da li da i dalje ostane u Pljevljima ili ne, jer nije mogao da 100 posto bude fokusiran na rad u klubu. Iz uprave kluba saopšteno je da poraz od Jedinstva nije razlog rastanka jer je Rudar u predhodne tri utakmice igrao dobro.

- Nikić je dokazao da je prijatelj kluba i vrata su mu uvijek otvorena. Poštujemo njegovu odluku i razlog zbog čega odlazi i nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu ponovo sarađivati, jer se radi, prije svega o dobrom čoveku, dobrom treneru... Želimo mu mnogo sreće j nastavku karijere i ponavljamo Srđan Nikić je zaslužio svo naše poštovanje - kaže se između ostalog u saopštenju.

Nikić je preuzeo Rudar početkom aprila prošle godine kada su Pljevljaci bili 8. sa 29 bodova. Uspio je da u dvomeču sa timom OFK Mladost DG sačuva Pljevljake u eliti. Ove sezone u prvih devet kola sa klubom osvojio devet bodova. Rudar je četiri puta poražen, tri puta je igrao neriješeno, ostvario dvije pobjede i trenutno je sedmi na tabeli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 23:03