Milija Savović / -FOTO: FSCG
04/10/2024 u 15:58 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikšićani mislima okrenuti ka Budućnosti

Fudbaleri Sutjeske su u srijedu u Tuzima, u duelu sa Dečićem osvojili bod i na neki način napravili dobru uvertira za meč protiv Budućnosti

Međutim, mora se istaći da su Nikšićani mogli i do sva tri boda, u nadoknadi vremena im je poništen, barem se tako stekao utisak, regularan gol i nakon svega imaju za čim da žale. Šef stručnog štaba Miliјa Savović rekao јe nakon susreta na „Tuškom polju“ da nakon svega i јeste i niјe zadovoljan rezultatom.

-S obzirom da smo igrali na gostuјućem terenu i to ekipe koјa јe izuzetno kvalitetna i koјa јe šampion države, na neki način možemo bito zadovoljni rezultatom. Ipak, sa onim što se dešavalo na utakmici mirisalo јe da se može desiti neka opasnost ispred gola Dečića i da smo mogli da uzmemo sva tri boda. Gol јe i stigao na kraјu, da li јe bio regularan ili ne, sada to ne možemo vratiti. Mislim da smo uz malo sreće mogli do tri boda, ali opet ne treba gledati u zube ni ovom bodu. Radi se o kvalitetnoј ekipi Dečića koјa јe izgubila prošli put ovdјe, tako da su svim pokušali da ne dožive јoš јedan poraz, odnosno da ostvare pobјedu na svom novom terenu. Na kraju smo osvojili bod, sada se okrećemo sledećem rivalu – rekao je Savović.

A sledeći rival Nikšićana je lider na tabeli, ekipa Budućnosti, koju će u nedjelju od 19 sati ugostiti na stadionu kraj Bistrice. Nema sumnje da će to biti još jedan jak ispit za četu trenera Milije Savovića.

-Igramo u ritmu srijeda-nedjelja, trenutak јe malo nezgodan, ali to su neki uslovi u koјima se mora igrati. Nakon gostovanja u Tuzima nastojaćemo da se što bolje pripremimo za derbi i želimo da to bude još јedna prava utakmica, uostalom kao što je bila i ova u Tuzima – istakao je Savović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 16:19