/ -
27/02/2024 u 17:44 h
Dan PortalDan Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

NLB sport za mlade: Podrška za pet klubova

Zadovoljstvo da je naš klub izabran i prepoznat da kao sportska organizacija može u okviru projekta doprinijeti pravilnom razvoju i usmjeravanju djece i mladih ka zdravim stilovima života - rekao je Nebojša Mijović, predsjednik Karioka

NLB Sport za mlade je projekat u okviru kojeg će NLB Banka podržati sportske klubove širom Crne Gore koji podstiču mlade na vježbanje i aktivan život i svojom posvećenošću značajno doprinose razvoju zdravih pojedinaca, a zdravog i odgovornog društva. Mladi će biti usmjereni povratku prirodi, sportskim dvoranama i igralištima što će smanjiti prekomjernu upotrebu digitalnih tehnologija i malo ih udaljiti od virtuelnog svijeta u kojem danas žive. Povezivanjem sa lokalnim zajednicama, pružanjem podrške mladima u sportu ali i njihovim obrazovanjem možemo obezbijediti bolje sjutra.

-Projektom Sport za mlade želimo da ohrabrimo i motivišemo djecu da se vrate prirodi, sportu i zdravim navikama. Da dožive snagu tima i timskog duha, da se zajedno raduju pobjedama ali i da uče iz poraza. Posvećenost i marljiv rad će im donijeti rezultate u sportu ali i uticati na dnevnu rutinu i zdrave navike tokom odrastanja- rekao je Martin Leberle, predsjednik Upravnog odbora NLB Banke.

Podršku su dobili sportski klubovi koji se bave timskim sportovima i to kategorija djece uzrasta do 12 godina. To su: RK Lovćen, OK Herceg Novi, PVK Budućnost i dva fudbalska kluba Karioke iz Podgorice i Breznica iz Pljevalja.

- Veoma nam je drago da je jedna od najuspješnijh finansijskih institucija, NLB banka, započela jedan tako društveno odgovoran i izuzetno koristan projekat, "Sport za mlade". Još veće je zadovoljstvo da je naš klub izabran i prepoznat da kao sportska organizacija može u okviru projekta doprinijeti pravilnom razvoju i usmjeravanju djece i mladih ka zdravim stilovima života, kvalitetnom vaspitanju i obrazovanju uz neophodno bavljenje sportom što još više doprinosi pravilnom odrastanju i formiranju zdravih i ličnosti, u budućnosti školovanih i odgovornih članova našeg društva – rekao je Nebojša Mijović, predsjednik Karioka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jul 2024 19:52