/ -FOTO: FSCG
03/10/2024 u 15:45 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Novčane kazne za četiri kluba: Budućnost plaća 2.500 eura

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore novčano je danas kaznila četiri kluba, zbog propusta u prethodnim kolima

Najveću kaznu platiće Budućnost – 2.500 eura. Podgoričani su sankcionisani zbog navijača i to zbog baljenja baklji na dva meča. Sa 1.000 eura su kažnjeni zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane navijačke grupe „Varvari“ na utakmici protiv Jezera u Bijelom Polju, dok su sa 1.500 eura kažnjeni zbog upotrebe pirotehničkih sredstava od strane njihovih navijača na utakmici 8. kola „Meridianbet“ protiv Jedinstvo France.

Kaznu je „zaradilo“ i Jezero, zbog slabe organizacije susreta protiv Budućnosti.

-FK Jezero je kažnjeno novčano sa 500 eura zbog slabe organizacije utakmice, jer je kao organizator dozvolio da navijači FK Budućnost – „Varvari“ unesu pirotehnička sredstava na stadion koja su upotrijebili tokom utakmice 7. kola „Meridianbet“  - saopštila je Disciplinska komisija FSCG.

Sa 500 je kažnjen i Ibar, zbog slabe organizacije utakmice i nesportskog ponašanja navijača koji su ubacivali kamenčiće u igralište na utakmici 7. kola Drige lige protiv Iskre. Na kraju, u kasu FSCG će 300 eura morati da plati i Sutjeska. Razlog je upotreba pirotehničkih sredstava od strane gledalaca na utakmici 6. kola Pionirske lige Crne Gore između Sutjeske i Lovćena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
03. oktobar 2024 15:45