FK Partizan / -FKPARTIZAN/FACEBOOK
31/07/2024 u 22:41 h
D.BD.B
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novi debakl Partizana

Crno-beli su poraženi od kijevskog Dinama 0:3(0:1)- prvi meč (2:6)

Davno je prošlo vrijeme kada je stadion ,,JNA" bio neosvojiva tvrđava za evropske velikane. Fudbaleri Partizana ostvarivali su mnogo velikih pobjeda u Beogradu nošeni podrškom sa tribina. Međutim, iz svega što se dešava u klubu iz Humske prethodnih sezona kada izađe na evro scenu, može se izvesti zaključak da niti je to nekadašnja atmofera, niti je Partizan kao nekada respektabilan tim.

Potvrdu gore navedenog imali smo priliku da vidimo večeras, Dinamo Kijev dovršio je započeto u prvoj utakmicu, te u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona dotukao izabranike Aleksandra Stanojevića sa 3:0. Mrežu na vjetrometini ostavljenog golmana Aleksandra Jovanovića pogađali su Andrij Jarmolenko, Vladislav Vanat i Oleksandr Karavaev.

Bolnija činjenica od ukupnog poraza 2:9, za sve navijače Partizana svakako je beživotnost i bezidejnost aktuelnog rostera.

Ne obećava trenutna indisponiranost igračkog kadra ništa bolji ishod ni u trećoj kvalifikacionoj rundi za Ligu Evrope. Tamo crno-bijele čeka švajcarski Lugano, koji je ozbiljno namučio Fenerbahče u dva duela. Sa druge strane, partizanov,,dželat" će proboj ka eliti pokušati da nastavi u dvomeču sa škotskim Rendžersom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 17:44