Mornar Bar / -FOTO: FKMORNARBAR
24/07/2024 u 15:15 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Novi evropski izazov za Barane

Fudbaleri Mornara pripremaju se za duel sa Radničkim iz Kragujevca

Ekipa Mornara napravila je podvig u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, eliminisavši Dinamo iz Tbilisija ukupnim rezultatom 3:2. Sada je pred izabranicima Zorana Đuraškovića nova prepreka, zvana Radnički Kragujevac. Biće to svojevrstan komšijski derbi klubova koji nastoje da se predstave u što boljem svijetlu u trećem po rangu evropskom takmičenju. U taboru Mornara odlučili su da u Srbiju doputuju u ponedjeljak, te da im baza za treninge bude u Nišu. Na predstojeći okršaj sa Kragujevčanima osvrnuo se prvotimac Darko Zorić.

 -“Došli smo nekoliko dana prije utakmice da bismo imali više vremena da se odmorimo, jer smo putovali autobusom. Nije bio lagan put, ali imaćemo dovoljno vremena da se što bolje oporavimo i pripremimo za utakmicu. Skautirali smo Radnički, vidjeli smo da se radi o jako kvalitetnom timu. Na svakoj poziciji su dobri. Jako su organizovana ekipa. Istina je da su favoriti, ali mi možemo obećati da ćemo se boriti i dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat."- kazao je Zorić za klupski sajt. 

Mornar će večeras od 20 časova odraditi trening na stadionu ,,Dubočica" u Leskovcu, koji će biti poprište duela koji je na programu sjutra veče u isto vrijeme.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:20