Sa meča u Humskoj / -FOTO: FK PARTIZAN
16/12/2023 u 21:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novi kiks Partizana, bod iz Humske odnijeli Kragujevčani

Crno-beli i Kragujevčani odigrali neriješeno 3:3

Novi kiks Partizana. Nakon poraza u Nišu, crno-beli su večeras u Humskoj protiv kragujevačkog Radničkog – 3:3, pa će poslednji jesenji meč i vječiti derbi sa Crvenom zvezdom dočekati sa dva boda zaostatka.

Gosti su poveli u 7. minutu preko Gluščevića, koji se odlično snašao u gužvi u kaznenom prostoru. Očekivala se reakcija Partizana, međutim, ubrzo je uslijedio i drugi gol Radničkog. Na centaršut Adžića, a odlično je reagovao Džofri i duplirao prednost. Krajem poluvremena Partizan je sa dva brza gola stigao do izjednačenja. Prvo je Saldanja u 40. minutu odlično reagovao na asistenciju Kalulua i smanjio na 1:2, a dva minuta kasnije Bibras Natho je iz slobodnpg udarca izjednačio rezultat.

Kraguejvčani su u 74. mkinutu ponovo poveli i to nakon katastrofalne greške crno-belih. Gotovo kompletna odbrana domaćih i golman Jovanović okružili su loptu ispred samog gola, kada im se Vidakov prikrao i postigao pogodak za 3:2. Krenuo je Partizan tada u ofanzivu i u 87. minutu golom Belića stigao do novog izjednačenja i osvajanja jednog boda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:59