Brojna pitanja za Miodraga Džudovića / -FOTO: DAN
10/11/2023 u 13:24 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NVO FCG: Džudoviću, teško je braniti neobranjivo

Brojna pitanja Fudbalske Crne Gore za predsjednika Udruženja trenera Centar

Na saopštenje predsjednika Udruženja trenera Centar Miodrag Džudović, "u kojem je jasno naznačio da je najveći crnogorski klub - FK Budućnost vršio pritisak na trenere iz svog pogona kako bi glasali u pomenutom Udruženju u interesu tog istog kluba" reagovalo je NVO Fudbalska Crna Gora, koje prenosimo u vjelosti.

- Izražavamo zabrinutost zbog iznošenja takvog stava do skoro šefa stručnog štaba Budućnosti, istog tog Džudovića, znajući da je napravio niz prekršaja u samoj organizaciji odbora udruženja trenera Centar. Neka gore pomenuti javnosti jasno i precizno odgovori na sledeca pitanja:

-Da li je tačno da ste sazvali sjednicu pomenutog Udruženja u trenutku dok je još tekao rok za predaju kandidatura za predsjednika Udruženja fudbalskih klubova Centar?

- Da li je tačno da ste na pomenutoj sjednici tvrdili da postoji samo jedan kandidat za predsjednika Udruženja FK Centar, Risto Lakić?

-Da li je tačno da je istoj sjednici prisustvovao Mojaš Radonjić, potpredsjednik FS iako na to nije imao pravo?

- Da li je tačno da je na pomenutoj sjednici bilo glasanje za podršku Ristu Lakiću i da je isto završeno skorom četiri uzdržana naspram tri koji su podržali Rista?

Dva člana Udruženje nisu prisustvovali istoj, a uzdržani glasovi na istoj nisu htjeli da glasaju dok se ne završi rok za predaju kandidatura za predsjednika Udruženja Centar koji je bio 20. oktobar?

- Da li je tačno da je većina članova Udruženja tražilo sazivanje nove sjednice pošto se završi rok za predaju kandidatura za predsjednika kako bi isto Udruženje moglo da se izjasni koga da podrži?

-Da li je tačno da ste na istoj toj sjednici obećali sazivanje nove sjednice, koju na kraju, niste ni sazvali?

-Ko je uticao na Vas da istu ne sazovete?

Od Miodraga Džudovića očekujemo da odgovori i kaže istinu i samo istinu, jer postoje svedoci, prisutni na toj sjednici.

Takođe od njega očekujemo da imenom i prezimenom kaže ko je to vršio pritisak na njega i ko mu je prijetio da neće nigdje moći raditi?!

Mi smo spremni na sve, govorimo otvoreno, iznosimo imena, stojimo iza toga!

Da li si Miodraže spreman da u cilju istine dostaviš listing poziva da javnost uvidi koga si ti sve zvao i kada?!

Znamo da je teško braniti neodbranjivo, a ponekad je možda najbolje zaćutati i spustiti glavu dolje, kao što ju je spuštio Vaš kandidat kada se rukovao sa našim, stoji u saopštenju

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 10:30