/ -FOTO: MILLWALL FC
15/06/2024 u 13:37 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Oglasili se engleski klubovi: Slomljeni smo zbog smrti Matije Šarkića

Nekadašnji klub Matije Šarkića, engleski Vulverhemton, oprostio se danas od crnogorskog reprezentativcca, koji je jutros iznenada preminuo u 27. godini života

„Vulvsi“ su saopštili da je Matija dao sve fudbalu i da će svima nedostajati.

-Slomljeni smo zbog današnje tragične vijesti. Matija je bio pametan, bistar, topao i zabavan - dao je sve svojoj profesiji i ljudima oko sebe. Saigrač, kolega i prijatelj. Svima će nedostajati - stoji u poruci Vulverhemptona.

Od Matije se oprostio i Stouk, klub za koji e takođe nastupao naš golman.

-Fudbalski klub Stoku je šokiran i duboko ožalošćen zbog smrti bivšeg golmana, Matije Šarkića. Misli svih u Stouku su sa Matijinom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku i ovim putem im izjavljujemo saučešće. Podršku i saosjećanje upućujemo fudbalskom klubu Milvol i Fudbalskom savezu Crne Gore, kao i svim Matijinim saigračima, kolegama i prijateljima - piše u poruci Stouka.

I Birmingemu su šokirani viješću da je preminuo Matija Šarkić.

-Svi u fudbalskom klubu Birmingem su šokirani saznanjem da je Matija Šarkić preminuo. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom, prijateljima i svima koji su ga poznavali -objavio je u svom saopštenju Birmingem.

Tokom karijere u Engleskoj, Matija je branio i za Šruzberi.

-Fudbalski klub Šruzberi je slomljen saznanjem da je naš bivši igrač, Matija Šarkić preminuo u 27. godini. Matija je bio veoma popularna ličnost u klubu. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom i prijateljima u ovom teškom trenutku – piše u objavi Šruzberija.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 18:16