Ognjen Bakić / -FOTO: PRIVATNA ARHIVA
12/09/2023 u 14:31 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ognjen Bakić četiri godine u Trabzonu

Mladi reprezentativac Crne Gore u Tursku stigao iz Osijeka

Mladi reprezentativac Crne Gore Ognjen Bakić potpisao je ugovor na četiri godine sa turskim Trabzonsporom.  Klub sa najviše trofeja u Turskoj (dva vise od Galatasaraja) juče je predstavio bivšu zvijezdu Arsenala Pepea, a danas našeg reprezentativca, koji stize iz Osijeka, gdje je upisao 15 nastupa, dok je ranije nastupao za Olimpiju.

-Presrećan sam. Ovo je veliki dan za mene. Trabzon je veliki klub, u šta sam se uvjerio pdmah po dolasku u Tursku i iskreno imao sam veliku želju da dođem ovdje, iako sam imao nekoliko ponuda od drugih klubova. Ono što je presudilo jeste da ću ponovo sarađivati sa trenerom Nenadom Bjelicom, koji je jedan od najboljih trenera u Evropi, što je miđljenje gotovo svih igrača koji su sa njim sarađivali. Kod njega sam mnogo napredovao, nakon dolaska u Osijek iz Olimpije i kada sam dobio poziv od Trabzona nisam mnogo razmišljao. Svjestan sam da sam mlad, čeka me veliko dokazivanje, tek sam došao i strpljivo ću cekati svoju šansu kako bih pomogao svom timu u ostvarivanju željenih rezultata - kazao je Bakić.

image
-FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Trabzon ove sezone želi da se domogne mjesta koje vodi u Ligu šampiona, dovedema su sjajna pojačanja poput Orsića, Pepea, Mendija, Benkovića, Berata, Onuačua, Bardija... Prije dvije godine Trabzonspor je osvojio prvenstvo Turske, kada su za ovaj klub nastupali legandarni Hamšik i Maksi Gomez.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 16:00