Andrija Bulatović će igrati u srijedu / -FOTO: FK BUDUćNOST
30/09/2024 u 21:52 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Omladinci igraju sa Dinamom iz Tbilisija, odložen meč sa Petrovcem

Omladinska selekcija Budućnosti, u srijedu 2. oktobra na stadionu pod Goricom u 19.00 sati, igra revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za omladinsku Ligu šampiona protiv Dinama iz Tbilisija

Plavi jure gol zaostatka nakon poraza od 2:3 na strani, vjeruju u prolaz dalje, a do pobjede svakako lakše mogu doći uz veliku pomoć publike. Iz podgričkog tima je saopšteno da su odlučili da cijena ulaznica bude simbolična, a sav prihod od prodatih karata će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

-Za utakmicu Budućnost – Dinamo će biti otvorena zapadna tribina, karta će koštati dva eura, a ulaznice će se prodavati na našoj biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona sjutra (utorak, 1. oktobar) od 18.00 do 21.00 sati, te na dan utakmice (srijeda, 2. oktobar) od 17.00 do 19.00 sati – saopšteno je na sajtu Budućnosti.

Podgoričani će moći da računaju na najjači sastav pošto će u rosteru biti svi prvotimci.

-Zahvaljujući FSCG i Takmičarskoj komisiji FSCG, koji su shvatili važnost utakmice, odložili smo utakmicu prvog tima protiv Petrovca koja je bila zakazana za srijedu, a sve zbog što bolje prezentacije kluba, grada, ali i države – dodaje se u saopštenju FK Budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 21:52