Adnan Orahovac / -FOTO: FSCG
25/08/2023 u 12:11 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Orahovac: Protiv Arsenala nas samo pobjeda zanima

Protivnik zna da bude opasan i nezgodan, neće nam biti lako, ali na nama je da se nametnemo od starta - poručio je iskusni defanzivac

Fudbaleri Budućnosti će u okviru 6. kola domaćeg šampionata sjutra uveče na svom terenu igrati sa Arsenalom. Utakmica će se igrati bez prisustva publike, jer plavi izdržavaju kaznu zbog dešavanja na meču sa Dečićem. U taboru „plavih“ su svjesni da ih očekuje težak zadatak, jer Tivćani i ove sezone igraju odlično.

-Poštujemo Arsenal maksimalno, jer se radi o ekipi koja u sastavu ima dosta iskusnih igrača predvođenih Kojaševićem, Nikačem i Đorđevićem i koja je jedina neporažena u uvodnih pet kola. To sigurno govori nešto o njima. Protivnik zna da bude opasan i nezgodan, neće nam biti lako, ali na nama je da se nametnemo od starta - poručio je 32-godišnji štoper Budućnosti Adnan Orahovac.

„Plavi“ se nadaju da će krenuti sa serijom trijumfa nakon što su u prošlom kolu pobijedili Sutjesku u derbiju (2:1).

-Pobjeda protiv Sutjeske je uticala pozitivno na ekipu, podigla nas je na psihološkom planu. Međutim, svi smo svjesni da bi taj trijumf dobio na značaju tek ukoliko bismo savladali Arsenal. Iskreno, nadam se da hoćemo – igramo na našem terenu i zanimaju nas samo tri boda.

Orahovac se ljetos vratio u klub u kojem je naučio prve fudbalske korake i odmah je dokazao da je pravo pojačanje.

Odigrao sam 45 minuta čim sam stigao protiv Rudara u Pljevljima, a već na sljedećoj sam upisao 90 minuta protiv Dečića. Iskreno, trebalo mi je malo vremena da se spremim, jer dugo nisam trenirao sa ekipom, ali uz pomoć saigrača i stručnog štaba sam se odmah adaptirao. Zadovoljan sam sopstvenim igrama nakon povratka, ali vjerujem da mogu bolje, tako da se na svakom treningu trudim da dam sve od sebe kako bih podigao formu – poručio je Adnan Orahovac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 09:34