Miloš Vazura / -FOTO: PRINTSCREEN
20/04/2024 u 21:38 h
Dan sportDan sport
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Partizan ne igra polufinale Kupa Srbije protiv Zvezde?

"Crno-beli" ogorčeni na suđenje u večerašnjem meču

Bijesni su u Partizanu na Pavla Ilića, glavnog arbitra 173. večitog derbija u kome je Crvena zvezda slavila sa 3:2 i napravila krupan korak ka tituli.

Posljednja dva gola "crveno-belih" izazvala su kontoverze, a Partizan se oglasio saopštenjem, optužio Ilića za krađu i najavio bojkot polufinala Kupa.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za MaxBet Sport ponovio je da su oba gola Zvezde u drugom poluvremenu bila neregularna.

– Sve čestitke igračima Partizana na borbi. Sudija koji je poslat odlučio je derbi. Kod gola Ndiajea je bio faul nad Markovićem. Penal nije postojao. Antić je prvo udario loptu. A i da je neko vidio faul, start je bio van 16 metara. Samo ću da dobijem kaznu zbog komentara – rekao je Vazura.

Postoji opcija i da u srijedu, u polufinalu Kupa u Ljutice Bogdana, Partizan izađe na teren sa omladincima. Slično je uradio Fenerbahče protiv Galatasaraja u Superkupu Turske.

– U ovom trenutku smo u kontaktu sa kapitenom i ekipom. Naši igrači ne žele da ih ponižavaju više ovako. Predlog ekipe je da se ne igra derbi u Kupu. Ima i opcija da izađemo sa omladincima da nas ne bi kaznili. Odlučićemo u narednim danima – izjavio je Vazura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:24