Crno-beli se spremaju za evropski start / -FOTO: FK PARTIZAN
19/06/2024 u 12:59 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Partizan protiv Dinama iz Kijeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Srpski vicešampion Partizan je uoči današnjeg žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona imao dvije opcije – Fenerbahče ili Dinamo Kijev

A kuglice koje su izvučene iz bubnja u Nionu dale su „crno-belima“ lakšeg protivnika – Dinamo iz Kijeva. Tim Aleksandra Stanojevića će se sa slavnim ukrajinskom klubom sastati 22.ili 24. jula, odnosno 30. ili 31. jula. Dinamo će u prvom meču biti domaćin, a revanš će se igrati u Humskoj.  

-Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvijek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju - rekao je za klupski sajt sportski direktor crno-belij Ivica Kralj.

Sa ovim ukrajinskim klubom Partizan se sastao u sezoni 2017/18 u grupnoj fazi Lige Evrope. Oba puta je Dinamo bio bolji – u Beogradu je slavio sa 3:2m a u Kijevu sa 4:1.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. jul 2024 05:25