Ivan Perišić / -EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
14/08/2024 u 09:37 h
D.B.D.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Perišić: Rizikovao sam karijeru zbog Hajduka

Proslavljeni hrvatski as okončao je boravak u splitskom Hajduku

Velika su bila očekivanja navijača Hajduka, nakon što je ekipa počela da se gradi oko bivših reprezentativaca Hrvatske Ivana Perišića, Marka Livaje i Ivana Rakitića

Međutim, jasno je posle dešavanja u posljednjih nekoliko dana, da ne ide sve prema planovima i očekivanjima ,,bilih". Perišić je pred prvenstveni okršaj sa zagrebačkom Lokomotivom izbačen iz tima, da bi sportski direktor Splićana Nikola Kalinić juče objelodanio, da je došlo do sporazumnog raskida ugovora sa 35-godišnjim napadačem. 

U vezi novonastale situacije kasno sinoć oglasio se i Perišić. 

-Došao sam u Hajduk u nadi da ćemo zajedno ostvariti san i uzeti titulu. Imao sam dobar ugovor u Totenhemu, a i povrijeđen sam imao izvrsnu ponudu velikog stranog kluba, gdje bih imao fantastične uslove za rehabilitaciju i barem jednake šanse za igranje kao što sam imao ovdje. Umjesto toga, na poziv uprave kluba i navijačkog puka, odabrao sam život bez porodice koja živi u inostranstvu u nadi da mogu da pomognem u borbi za titulu i plasman u grupnu fazu Lige šampiona. U kakvom god stanju sam bio, u svakom trenu, pa i onda kad sam ušao u igru u Kup utakmici protiv Dinama, mimo preporuke svih ljekara, riskirajući povredu koja bi mi okončala karijeru, davao sam sve od sebe da ostvarimo zajednički cilj.-poručio je Perišić u izjavi za Dalmatinski portal. 

Kazala je nekada velika uzdanica hrvatskog nacionalnog tima da se nije ogriješio o klupse pravilnike. 

-Od prvog dana do danas držao sam se dogovora, ugovora, postavljenih pravila, ali i date riječi te sam i dva puta poslije EURA odbio ponude ozbiljnih klubova kako bih pomogao klubu ovo ljeto.- istakao je nekadašnji centarfor Totenhema.

 Natupajući za klub sa ,,Poljuda" Perišić je odigrao 12 utakmica i postigao jedan gol.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:03