Pioli i Žiru se uzdaju u energiju / -FOTO: TWITTER
09/05/2023 u 19:28 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pioli: Moramo iskoristiti energiju navijača

Trener Milana najavio da će Leao možda igrati

Trener Milana Stefano Pioli je izjavio pred duel sa Interom u polufinalu Lige šampiona da očekuje "mnogo energije" od navijača i da njegova ekipa mora da "pokuša da iskoristi tu energiju".

- Očekuje nas težak meč, igramo polufinale Lige šampiona. Stigli smo do same završnice i momci moraju da budu srećni. Očekujem mnogo energije od navijača. Pokušaćemo da iskoristimo tu energiju. Ali ne možemo da se oslonimo samo na stanje duha, moramo da pokažemo i kvalitet u igri. Ovo su teške utakmice za igranje, ali lijepe za život - dodao je Pioli.

Jedan od najboljih igrača Milana ove sezone, Rafael Leao je pod znakom pitanja za sjutrašnji meč zbog povrede primicača koju je zadobio u utakmici Serije A protiv Lacija, a Pioli je otkrio da li će moći da računa na Portugalca.

- Leao će možda biti dostupan za utakmicu sa Interom. Ali, ako ne bude u startnoj postavi, onda neće biti ni na klupi. Ako se bude osjećao dobro, igraće. Sve je otvoreno - rekao je trener Milana.

Napadač "rosonera" Olivije Žiru je rekao da je u "ovakvim mečevima" potrebno da svi igrači budu "100 pa čak i na 110 odsto motivisani".

- Ovo je odlična prilika da ponovo pobijedim. Imam 37 godina, ali još uvijek sam gladan pobjeda. Ponosan sam na ovaj tim, i na sve što smo do sada uradili - rekao je Žiru.

Milan je prvi put od 2007. godine u polufinalu Lige šampiona, upravo je te godine je stigao do posljednje titule prvaka Evrope, sedme u klupskoj istoriji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
STEFANO PIOLI
20. septembar 2024 01:52