Sa meča na Zlatiboru / -FOTO: FK BUDUćNOST
06/09/2024 u 22:08 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

"Plavi" minimalno izgubili od Mladosti iz Lučana

Izabranici Ivana Brnovića odugrali dobru utakmicu, ali kažnjeni za promašaje

Četvrtog dana mini priprema na Zlatiboru fudbаleri Budućnosti odigrali su prijateljski meč sa ekipom Mladost Lučani, a minimalnu pobjedu slavio je srpski superligaš (1:0).

"Plavi" su bili bolji rival, stvarali su ozbiljne šanse, ali je zakazala realizacija. Kazna za promašaje je uslijedila na startu drugog poluvremena, kada su Lučanci poveli nakon smušenosti u odbrani trenutog lidera crnogorskog šampionata. Jedan šut sa desetak metara je poslije devijacije, stative i ruke Đurovića ušao u gol.

- Dobra provjera za nas imajući u vidu da smo igrali protiv dobre ekipe, da su igrali igrači sa manjom minutažom, kao i koji su izašli iz povreda. Generalno, mogu da bude zadovoljan sa svim osim sa rezultatom - rekao je trener Ivan Brnović za klupski sajt nakon utakmice na Zlatiboru, na terenu Švajcarija. - Prvo poluvrijeme je bilo u našem znaku, stvorili smo dosta šansi, polušansi, šutirali smo... Realizacija je nedostajali i na tome ćemo raditi. Nakon primljenog gola, protivnik se uglavnom branio, falilo nam je brzine u tranzicji, posebno po izgubljenoj lopti, ali i u drugom dijelu smo diktirali ritam, imali posjed... Moram da budem zadovoljan odnosom igrača, pristupom, pokazali su da posjeduju kvalitet i da ulaze u formu, a to su igrači koji nama puno znače za roster - poručio je Brnović, koji je tokom prijateljskog meča odmarao samo Ivana Bulatovića.

Budućnost je igrača u sledećem sastavu: Domazetović (od 46. Đurović), Trninić (od 61. Grivić), Lambulić, Adžić (od 76. Orahovac), Vuković, Mirković (od 76. Brajović), Šarkić, Ivanović (od 61. Serikov), Grbić (od 66. Bojović), Mijović (od 76. Šaranović), Pavlović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 06:24