Budućnost se vratila obavezama / -FOTO: FK BUDUćNOST
06/07/2023 u 12:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Plavi nastavili rad, Vladan Savić vodi treninge

Ne nazire se izbor novog šefa stručnog štaba

Nakon debakla u kvalifikacijama za Ligu šampiona i poraza od Brejdablika na Islandu (0:5), fudbaleri Budućnosti dobili su par slobodnih dana, a sa treninzima su nastavili u srijedu popodne. Kako je šef stručnog štaba Miodrag Džudović nakon povratka podnio ostavku na ovu funkciju, plavi su ostali bez trenera, pa će do izbora novog sa igračima raditi Vladan Savić, doskorašnji Džudovićev pomoćnik.

A ko će biti novi šef stručnog štaba crnogorskog prvaka za sada se ne zna. Ipak, najvažnije pitanje je ko će da izabare novog trenera? Da li će to biti aktuelno rukovodstvo na čelu odlazećim predsjednikom Veselinom Mijačem (klub napušta u septembru) ili će to učiniti Glavni grad, kao većinski vlasnik kluba. I dok se ne dogovore oko toga, dani prolaze, a Budućnost ide unazad... Jer, novi šampionat samo što nije, a Podgoričane očekuje i dvomeč u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Ukoliko se ne poslože neke stvari u što kraćem roku, „plavi“ se mogu sresti sa još jednim evropskim neuspjehom, koji bi svakako ovaj klub gurnuo još dublje.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:35