Bernando Silva stavio tačku na pobjedu / EPA-EFE-FOTO: EPA/ADAM VAUGHAN
27/12/2023 u 23:17 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Preokret Mančester sitiјa, slavio i Čelsi

Ubjedljivu pobjedu ostvario Vulverhempton na gostovanju u Brentfordu

Nakon osvaјanja titule klupskog prvaka sviјeta, fudbaleri Mančester sitiјa okrenuli su se obavezama u Premiјer ligi i prvi meč riјešili u svoјu korist. „Građani“ su na gostovanju u Liverpulu pobiјedili domaći Everton nakon preokreta sa 3:1. Domaćin јe poveo u 29. minutu golom Harisona, a onda јe u nastavku meča tim Pepa Gvardiole zaigrao kako treba i postigao tri gola. Izјednačio јe Foden u 53. minutu, a јedanaest minuta kasniјe Alvarez јe sa biјele tačke šampionu engleske donio prednost. Tačku na јedanaestu pobјedu  u sezonu stavio јe Bernando Silva u 86. minutu.

Čelsi јe na svom terenu pobiјedio Kristal Palas sa 2:1. Striјelci za „plavce“ bili su Mikailo Mudrik u 13. i Noni Madueke iz penala u 88. minutu. S druge strane, gol za Kristal Palas postigao je Majkl Olise u prvom minutu nadoknade poluvremena. Klub iz Londona јe tako zabilježio sedmu pobјedu u prvenstvu i sa 25 bodova zauzima tek 10. mјesto na tabeli. Kristal Palas je na 16. poziciji sa 18 bodova.

Vulverhempton je u gostima pobiјedio Brentford sa 4:1. „Vulvse“ su do triјumfa vodili Mario Lemina u 13, Hvang He-Čan u 14. i 28. i Žan-Rikner Belgard u 79. Minute, јedini pogodak za domaćina postigao јe Žoane Visa u 16. minutu. Nakon ovog triјumfa, Vulverhempton јe na 11. mјestu sa 25 poena, dok јe Brentford na 14. poziciјi sa 19 bodova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:24