Branko Radujko / -FOTO: FSS
21/09/2024 u 21:34 h
DAN PortalDAN Portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Radujko: FSS radi na projektu EP za mlade 2027.

Novi generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko prisustvovao je sastanku čelnika evropskih fudbalskih asocijacija, koji je UEFA od 17. do 19. septembra organizovala u Kanu

-Beograd će vrlo brzo biti prestonica evropskog fudbala i domaćin najvišim zvaničnicima i predstavnicima svih nacionalnih saveza. Zajedno sa UEFA, ozbiljno se pripremamo da Kongres bude organizovan na najvišem mogućem nivou i da dokažemo još jednom da smo dostojni ukazanog povjerenja - izjavio je Radujko za zvanični sajt FSS.

Boravak u Kanu i razgovore sa čelnim ljudima UEFA, Radujko je iskoristio i za nove konsultacije na temu kandidature Srbije za domaćinstvo Evropskog prvenstva za mlade reprezentacije i organizaciju Kongresa UEFA, koji je na programu 3. aprila 2025. godine.

-Važno je da ostavimo snažan utisak, prije svega zbog narednih događaja i velikih takmičenja za koje planiramo da podnesemo kandidaturu. Istovremeno, nastavljamo sa intenzivnim aktivnostima na dobijanju povjerenja za organizaciju završnog turnira 2027. godine na kome će se okupiti najbolje evropske reprezentacije u uzrastu do 21 godine - dodao je Radujko.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 21:34