Раичковић са пет трофеја / - фото: ФК Будућност
27/05/2021 u 17:23 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Раичковић: Исписаћемо историју клуба

Везни фудбалер у дресу Будућности освојио пет трофеја, нада се првој дуплој круни након утакмице са Дечићем у финалу Купа у недјељу

Пред овом генерацијом фудбалера Будућности је историјска шанса. Након освојеног првенства у недјељу ће против Дечића под Горицом покушати да буду прва генерација у историји подгоричког клуба која се окитила дуплом круном.

То jе од старта циљ свих нас и мислим да смо на правом путу да испишемо историjу. Максимално смо мотивисани за финале Купа. Свjесни смо квалитета коjи посjедуjемо, али и да морамо да пружимо 100 одсто могућности. Сигуран сам да ћемо да побиjедимо у финалу уколико будемо прави – рекао jе Милош Раичковић за званични сајт ФК Будућност.

Тузани заслужују респект.

Дечић jе наjприjатниjе изненађење сезоне, игра чврст и агресиван фудбал, има пар добрих индивидуалаца. Знамо се одлично, већ смо одиграли четири утакмице и нема таjни између нас. Поштуjемо ривала и све што jе урадио ове сезоне, али концетрисани смо на себе и уколико будемо фокусирани, вjеруjем у коначан триjумф – поручио је дефанзивни везиста.

Поново са репрезентацијом

Популарни Раи је поново добио позив у репрезентацију Црне Горе за пријатељске мечеве са Босном и Херцеговином у Сараjеву и Израелом у Подгорици.

Велика jе част што сам поново на списку националног тима. Имам додатни мотив да оправдам позив квалитетним играма и залагањем, а надам се да ћемо се Милош Драгоjевић, Игор Ивановић и jа на окупљању поjавити као осваjачи дупле круне – рекао је Раичковић.

Раичковић је у дресу Будућности освојио пет трофеја, био је и стријелац неколико евроголова.

На личном плану сам задовољан, али увиjек може боље и трудићу се да буде боље. Жао ми jе што сам због повреде пропустио шест–седам утакмица у другом дијелу сезоне, али млађи играчи су добили шансу и искористили jе на прави начин. То jе изузетно битно, jер су клинци показали да на њих може озбиљно да се рачуна – закључио је Раичковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. septembar 2024 08:23